ICIUAIC

Termeni și condiții

Informatii generale

In prezenta sectiune va vom prezenta termenii si conditiile pentru utilizarea serviciului nostru, nerespectarea acestora poate duce la tragerea la raspundere daca prevederile prezentate sunt incalcate.

Cu titlu general, termenii si conditiile se vor aplica direct si indirect tuturor utilizatorilor serviciilor, prin distribuiri online pe orice platforma de socializare ori prin intermediul serviciilor de telefonie. Prin accesarea, utilizarea sau cautarea site-ului Universitatea„ Alexandru Ioan Cuza” sau a oricarei aplicatii pe oricare dintre platformele pe care se distribuie ori prin efectuarea unei comenzi, confirmati ca ati citit, inteles si ati fost de acord cu termenii si conditiile prezentate in continuare precum si cu politica de confidentialitate si politica gdpr a site-ului. 

Drepturi de autor

Universitatea„ Alexandru Ioan Cuza” nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software.

Universitatea„ Alexandru Ioan Cuza” detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software intr-o forma perceptibila de catre oameni.Totodata, nu se accepta folosirea niciunui dispozitiv automat sau manual pentru monitorizarea continului. Software-ul, aplicatiile si modulele utilizate pe site sunt proprietatea Universitatea„ Alexandru Ioan Cuza” sau a partenerilor nostri.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea Universitatea„ Alexandru Ioan Cuza” care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment, fara nicio informare prealabila.

Intregul continut al site-ului Universitatea„ Alexandru Ioan Cuza” este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Universitatea„ Alexandru Ioan Cuza”. Este strict interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor material derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea Universitatea„ Alexandru Ioan Cuza”

Accesul si utilizarea paginilor Universitatea„ Alexandru Ioan Cuza” sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare in cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezentate pe Universitatea„ Alexandru Ioan Cuza” sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa paginile site-ului. Puteti copia si tipari continutul paginilor site-ului Universitatea„ Alexandru Ioan Cuza” doar pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. In orice alte situatii, continutul Universitatea„ Alexandru Ioan Cuza” nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamantul explicit (in scris) al reprezentantilor Universitatea„ Alexandru Ioan Cuza”.

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa de mail.

Neangajarea raspunderii

Informatiile prezentate in cadrul acestui site, produsele, software-urile si serviciile pot include erori sau prezentari care nu sunt in perfecta concordanta cu realitatea, prin urmare platforma  ici.uaic.ro nu garanteaza acuratetea si nu este raspunzatoare pentru descrierile, recenziile, comentariile, postarile, pozele ori preturile incluse in aceasta. 

Platforma ici.uaic.ro  nu va raspunde pentru prejudiciile create prin neindeplinirea serviciului ori indeplinirea intr-un mod defectuos si nu este responsabila pentru daune aduse calculatorului tau sau virusii care ar putea afecta calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii, navigarii, copierii continutului, informatiilor, materialelor, datelor, textelor, imaginilor de pe site.

Pe platforma vor putea fi regasite link-uri de legatura catre alte site-uri sau retele de socializare, nu ne asumam raspunderea pentru continutul regasit in cadrul acestora. Este posibil sa fie regasite link-uri de legatura direct cu platforma pe alte site-uri sau retele de socializare, caz in care nu ne asumam raspunderea pentru modul in care au fost postate pe site-ul sau reteaua respectiva, iar ajungerea pe platforma prin intermediul acestora reprezinta o facultate pentru utilizator, acesta nefiind niciodata impiedicat sa acceseze direct platforma.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele  ici.uaic.ro preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului denumire site nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Amigio în lipsa unor acorduri ulterioare.

Continutul paginii web ici.uaic.ro, a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea  ici.uaic.ro nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

In orice moment si fara preaviz sau raspundere, putem inceta sau restrictiona accesul tau la toate componentele sau orice componenta a site-ului, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Reclamatii / Prevederi finale

Nu se pot delega, cesiona sau transfera drepturile sau obligatiile din „Termeni si conditii”.

„Termenii si conditiile” precum si respectarea lor de catre noi si de catre tine sunt in conformitate cu legislatia in vigoare.

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site si care nu este deja tratata de niciun articol din „Termenii si conditii”, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre client / vizitator al site-ului.

Pentru orice informatii suplimentare te rugam sa ne contactezi:

Adresa sediului principal: Iași, B-dul Carol I nr. 11

Tel: 0232/201047/201117